B-day week!

Jippie, den här veckan fyller jag år! Min favoritdag på hela året, den 8 april infaller på söndag och då är jag och T i Amsterdam. Syster ringde igår och vi gjorde upp lite planer inför helgen. Det kommer bli så himla härligt att hänga med syrran och hennes T och min T. Pepp, pepp, pepp!
 

Här är veckans planer:

Förbereda barnens påsktrip till västkusten
Träna Cirkelfys imorgon och medelpass på torsdag
Packa bästa klänningarna till Amsterdam
Vinka av och fälla någon tår när barnen åker på onsadag
Ha Stinadag på torsdag med sovmorgon, frukost framför nymo, träna, äta sushilunch och strosa
AMSTERDAM fredag – måndag
FÖDELSEDAG på söndag 

Idag är det dock måndag och ännu många dagar kvar tills roligheterna. Vi har en lugn start, med isande promenad imorse och lunch hemma. Jag svängde ihop något så retrochict som fylld paprika! Har aldrig gjort det förut men det var både gott och lätt. Allt du behöver är lite överbliven köttfärsås och quinoa, en paprika, lite fetaost och någon sallad. Skär av toppen och fyll paprikan, strössla över fetan och tryck på locket. Tillaga i minst 20 min på 200 grader. Plättlätt!

0 tankar på “B-day week!”

  1. Hej! Jag kommer från Holland (alltså, förlåt min Svenska :p). När du är i Amsterdam, måste du absolut besöka ”De 9 Straatjes” (http://www.de9straatjes.nl/uk/), den är så fint! Och.. ta med paraplyet för att det kommer att regna, tyvärr. Jag hoppas att du har en trëvlig helg i Amsterdam. Om du behöver någon tips, skicka mig en mejl 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.