Finfredag it is!


Wihooo det är fredag idag! Vad underbart med helg. Jag är glad i hela kroppen. Vi har hängt med Liam och Petra och ätit såååå god pasta till lunch medan Rut har varit här och gjort det så fint så fint. Dagen firar jag i min allra kortaste klänning. Alltså raringar, det är inte mycket till tygstycke detta, men jag gillar den i alla fall. Fast jag känner mig som 19 och inte snart 29. Men vad gör det när den är så himla fin? Jag har klickat hem den från Bohoo.com för nästan inga pengar alls. Skärpet ingick! Strumpbyxorna är från H&M, koftan från Primark och flätan som går som en krans runt hela huvudet är inspirerad av Valentinos   runwaylook för vår- och sommarkollektionen och ser ut ungefär så här.
Jag har bestämt mig för att det ska bli en T-kväll i kväll. Han överraskade nämligen mig igår med att komma hem en timme tidigare än vanligt och lagade trerätters och la barnen medan jag fick lyxa med skumbad, modetidningar och bubbel. Vilken kille! Mums! Nu är det hans tur att bli bortskämd. Jag sprang på hans favoritsnacks – kinamix på affärn så jag tänkte bjuda honom på det och en kall öl i badet medan jag fixar kidsen och hans favoritmat. Det blir bra! (Hoppas han inte läser härinne idag).
Happy, happy friday!

0 tankar på “Finfredag it is!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.