Hänga i parken-premiär

I går stack vi allihop ner till lekparken ett slag. Solen strålade men det var ritkgit kallt. Så lurigt så här års, jag tror att det ska vara typ 20 grader när jag kliver utanför porten – så är det ynka 7. Nåväl. Det var roligt att få se två glada barn i alla fall, de verkar inte bry sig om lite kyliga vindar. De är ju å andra sidan alltid hundra gånger bättre klädda än vad jag är, vårklädsivrig och allt. Maja gungade som tusan, Ebbot tyckte inte alls att det var särskilt. Roligare var att gå runt på lekplanen och att åka rutchkana. Efter en kylig parklek smet vi upp till O’Leary’s och åt gooood club sandwish. En riktigt trevlig söndag! Nästa får gärna vara likadan, fast då får det gärna vara lite varmare. 

Ps. Ni glömmer väl inte att tävla om barngröt från Nestlé?

0 tankar på “Hänga i parken-premiär”

  1. Söta lilla Maja! Och extra gullig var hon verkligen på bilden med goa Ebbot i famnen. 🙂 Glad onsdag önskar Karin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.