Så sött till mig och Maja!


Är fortfarande sjuk. Och uttråkad. Så jag roar mig med att bläddra lite i h&m:s sommarkatalog som kom i brevlådan igår. Tyvärr var det inte särskilt mycket som föll mig i smaken. förutom en så fin stråhatt som jag föll pladask för. Jag tänker mig att jag ska bära den, min fina turkosa bikini i femtiotalssnitt och stora solglasögon på stranden i sommar. Très chic!
Till Maja fanns där en så bedårande sommarklänning som skulle passa perfekt till min lika bedårande sommarflicka.

Solen strålar genom fönstret idag och jag skulle så gärna sätta mig ute med en kopp kaffe och bara njuta av det fina vädret, men istället får jag hålla mig på hemmaplan. Usch, hoppas detta vänder snart! Jag längtar uuuuuuuuut.

0 tankar på “Så sött till mig och Maja!”

  1. Jag har handlat en massa barnkläder från just H&M spring/summer 2012. Finns så mycket fint och jag tycker att helt klart har de finaste och mest prisvärda kläderna för barn. Har t.ex. flera plagg från Zara Kids/Baby som knappt har hållit en tvätt medan H&M.s är lika fina efter några tvättar. Så budget är inte alltid dåligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.