Tjuvstart!


Idag har jag tjuvstartat påsken med det enda påskpynt vi äger, söta prickiga ägg som numera hänger i riset som jag köpte på torget. Vi är inte hemma i påsk så vi får se till att njuta lite i förväg. Jag och T flyger nämligen till Amsterdam på långfredagen och är inte hemma förrän annandag påsk. Vi ska fira min födelsedag, på påskdagen och hälsa på kära syster som pluggar där den här vårterminen. Kidsen ska få åka till västkusten med mormor och morfar och bli bortskämda. Jag satte riset i vatten med nya snitt så förhoppningsvis kommer små illgröna blad snart titta fram, mer färg!
Annars har jag njutit av lite välbehövlig egentid den här lördagen. Jag har kikat lite i butiker, badad skumbad, ätit god lunch och nu har jag slappartid framför laptopen. Så skönt!

0 tankar på “Tjuvstart!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.