Ett paket med vår

Igår hämtade jag ut Ebbots nya vårjacka. Vi beställde den i Zaras webbshop och valde att hämta ut paketet i butik och slapp på så vis fraktkostnaden. Mycket smidigt. Det här är andra gången jag beställer från webshoppen och det har varit lika bra varje gång, den är lättnavigerad, snygg, tydlig och leveransen är snabb. Det blev en så fin ärtgrön jacka till lillen. Hans garderob består till 90% av blått, vitt och rött så vi kände att det kunde vara kul med en annan färg till jackan. Det var ritkigt varmt ute när vi gick till dagis nyss så jag tror att Ebbot får inviga jackan redan idag när vi ska till Friskis och Svettis. Jag håller på att skola in Ebbot i barnpassningen där så den här veckan blev det ett stenhårt cirkelfyspass i tisdags och idag väntar ett medelpass. Det blir nog samma schema nästa vecka så att han lär känna de fina damerna som passar barnen. Sedan är det minst ett pass i veckan som gäller – nu ska flåset komma igång och musklerna ska svälla. Pepp pepp pepp!

 
 
 
 

 

0 tankar på “Ett paket med vår”

    1. Vattenpelaren? Om den är vattentät menar du? Det är snarare en vindjacka. Lite stänk tål den nog, men det är ingen regnjacka.

  1. vilken fin blogg! 🙂
    Vill du vinna en tavla? Vi tecknar och målar och kommer att ha en tävling där vinnaren får en tavla samt länk. Hjälp oss gärna att utse en pristavla! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.