Hon har blommor i sitt hår

Ingenting känns komplicerat, ingenting känns svårt
för hon har blommor i sitt hår som bara jag kan se

Aaaah, så har vi kommit till kvällens ocean av egentid. Bland det bästa vi har gjort med våra barn är att lära dem somna själva i sina sängar. Med Maja tog det lite längre tid, hon var äver ett när vi fick till det men sedan dess är det inga problem. Ebbot körde vi ju AW med och det fungerar fortfarande som en dans. Han läggs i sängen, ramsas och sedan ligger han och ”Pratar” en stund innan han somnar. Sedan säger vi god morgon igen vid 06.30-07.00. Inga kaoskvällar med barn som springer upp och ner. Inga ledsna miner och inget gnäll. Lugn och ro. Den här kvällen ska jag spendera i soffan, precis som många andra. Jag har blivit utlovad fotmasssage och vid nio är det Grey’s Anatomy. Då dukar jag upp med gott te och grekisk yoghurt med färska blåbär och hasselnötter. Mums!
Innan Grey’s ska jag passa på att spana in Leilas General Store som öppnade idag, jag har hunnit kika lite kort och det ser mycket lovande ut kära Leila!
 
 

Ja tack till att baka söta ballerinacupcakes med det här kitet!

 

0 tankar på “Hon har blommor i sitt hår”

    1. Sorry, din kommentar hamnade i spamen (?). AW är förkortning på en sömnmetod som heter Sova Hela Natten och är utvecklad av Anna Wahlgren. I princip går det ut på att skapa ett tydligt levnadsmönster med fasta tider för sovstunder och mattider. Hon har en bok som du bör läsa innan och sedan måste man vara superdupermotiverad. Det är en hel del jobb i början men sedan är det så skönt att ha en bebis som äter och sover ordentligt och är lycklig därimellan.

  1. Jag har hittat en affär med liknande cupcakes-set! Har inte varit inne och såg bara snabbt ett bröllops-set i fönstret men det ser lovande ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.