Fresh start!


Hello cupcakes! Hoppas er onsdag har börjat lika bra som min. Idag sov vi allihop till sju, då jag plockade upp en kvittrande Ebbot ur spjälsängen. T var ju förstås redan uppe så vi hann vinka av honom innan han tog bussen mot stan. Sedan fortsatte morgonen i good feeling. Ebbot var hur lycklig som helst och gick omkring och skrattade högt. Lilla gullonge! Majas ögon glittrade när jag dukade upp frukostbordet. Igår var det nämligen storhandling och ni vet ju hur mycket jag älskar att vakna upp till en välfylld kyl. Nästan så att jag ville duka upp en egen liten hotellfrukostbuffé, men det var lite väl överambitiöst så jag ”nöjde” mig med äggröra, latte, finncrisp med god skinka och ost och en powersmoothie. Receptet har jag hittat i ett gammalt nummer av Laga Lätt – min favvomattidning som tyvärr inte finns längre. Så härlig, smoothien smakase sommarlov-bruna ben-solen i ögonen-salta bad-gott. Solen sken genom fönstret och jag kan ana den blomstertid som snart kommer. Lovely!
Nu sover lillen morgonnap och när han har vaknat och jag har fixat håret ska vi bege oss in till stan. Ebbots vårjacka ska hämtas ut hos Zara, kaffepluppar ska inhandlas i Nespressoboutiqen och gyozaplattor ska införskaffas i en asiatisk butik så att vi kan äta vår absoluta favoritmat just nu. Sedan ska vi möta upp min kusin Josefina för mysig lunch på ett av mina gamla favoritlunchställen från studietiden. Det ska bli så mysigt att ses, det var ett tag sedan.
Ha en finfin onsdag!

 

Powersmoothie
1 dl apelsinjuice
1/2 dl morotsjuice
1/2 banan
1/2 dl frusen mango
1/2 passionsfrukt

Mixa juice, banan och mango till en slät dryck. Skeda ur passionsfrukten och rör ner i smoothien. Severa genast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.