Vårlista!

I och med alla mina fynd förra helgen känner jag mig mer än redo att formulera min vårstil. Jag hittade den här listan hos Engla för ett tag sedan, så den lånar jag för att bena ut hur jag egentligen vill se ut. Here we go!
Din stil i en mening: Vippig och flickig!
Stilförebild: Malin i Saltkråkan, Mad Men-kvinnorna, Amerikansk femtiotalspastellhemmafru
Vad inspireras du av i vår: Det som gör mig glad! Prickiga blusar, blommiga klänningar, söta tjejer i femtiotalsstil.

 
Vad tror du på inför våren: För min egendel att hitta tillbaka till den stil jag mår bäst i. Den söta, genomtänkta och vippiga stilen med starka influenser från svunna tider efter graviditet, mammaledighet och noll inspiration. Jag vill ha mer kläder som jag trivs i och mindre kläder som är snyggare på någon annan än mig.
Det bästa basplagget i vår: Randig tröja, mina höga jeansshorts, min gula vippkjol, rutig klänning, scarf i håret och vita tygskor eller ballerinaskor på fötterna.
Färger i vår: Blått, vitt, rött, rosa, gult. Klara färger och dimmiga pasteller! Men allra mest preppy – det är ju min favorit!

Drömklänningen från Asos.com, om den inte hade varit i polyester!
En ideal outfit i vår: Klänning med vidd i kjolen som går strax under knät, ballerinas och en tunn kofta.
Skor eller väska: Jag har aldrig varit en skotjej, väskor är mer min grej. Men nu är ju skötväskan i topp och då kanske skorna får lite mer uppmärksamhet?
Do’s and don’ts: Do: Ta på mig kläder som jag trivs i! Don’t: Klä mig i kläder som iunte känns jag.
Ditt senaste köp: Två söta klänningar, en prickig och en blommig, från Boohoo.com.

Vad satsar ni på i vår?

0 tankar på “Vårlista!”

  1. Tror verkligen på det du skriver, att man ska hitta en stil som man trivs i. Tänk de dagar när man satt på sig något som man inte alls trivs i och bara känner sig obekväm, usch, då känner man sig inte alls fin… Själv försöker jag ha lite köpstopp på kläder just nu, så jag satsar på sånt jag redan har i garderoben i vår. Tror att det blir mycket Convers och ljusa jeans för min del. Ha en härlig tisdag!

  2. Åh vad inspirerande!! Jag är också sugen på 50-tals stilen och ska försöka få in lite mer kjolar och klänningar i min garderob och min dagliga klädsel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.