Mysmorgon

Strax efter halvsju kickade dagen igång. Efter sanering av bebis blev det gos i sällskap av sovvarma barn. Kan tisdagar börja bättre? Nåja, om man bortser från det första momentet. Men jag tycker att det är fullkomligt ljuvligt att vakna upp till en ny dag som gryr med två glada och pigga barn. Göra iordning frukost efter önskemål, keso, äppeljuice och ostsmörgås till Maja, babygröt till Ebbot och latte, äggröra och något grönt till mig. Sedan sitter vi i godanro och äter tillsammans medan solen klättrar allt högre på himlen. Tänk, om några månader sitter vi på balkongen och njuter av dagens första måltid. Vi har en ljus framtid!

Varje stund med dig är unik! 

Vad äter du till frukost?

0 tankar på “Mysmorgon”

  1. Vilket härligt morgonpepp!
    Jag muttrar alltid lite när jag vaknar av nåt av barnen tidigt tidigt på morgonen… Vill sova mer! Men så fort jag har kommit upp och hämtar barnen ur sina sängar så är det alltid sååå mysigt! Skönt att dagis börjar först 9 så att vi inte behöver stressa… Frukost och fint prat med pigga barn. Påklädning och lek och lite Bolibompa. Och sen iväg till dagis!
    Lillskruttan äter mest av barnen. Stor portion gröt och så kanterna från storebrors smörgås. Han vill ha minismörgåsar som jag trycker ut med pepparkaksform, (eller vill ha och vill ha det är ju faktiskt jag som bestämmer, men ibland får man muta och trixa lite!), jag har hittat på det senaste veckorna och han gillar att få små bitar!
    Mamman vill ha kaffekaffekaffe, smörgås och gärna yoghurt med färsk frukt. Eller ägg. Eller havregrynsgröt med blåbär! Frukosten är ju verkligen en härlig måltid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.