Nytt ljus och ny öppning

Måndag – du är välkommen! Jag gillar nystarter. Förra veckan var ju våren alldeles purfärsk och det vackra vädret håller i sig. Jag blir glaaaaad! Helgen innehöll mamma-Maja-dejt, 30-årskalas, klipptid till lillan, schlager, godaste musselmiddagen som jag aldrig tröttnar på och en massa härlig familjetid. Jag lät datorn vara. Ibland behöver jag vara disconnected, för att kunna leva här och nu som jag lovat mig själv. Men nu är jag här igen. Pigg, laddad och hungrig.
Ljuset lurar mig lite, kvällarna kommer allt senare och vi åkte inte hem förrän solen gick ner igår. Då knäppte jag dessa bilder på Maja i skymmningen. I nya vårkläder och massor av spritt i benen.

 

 

 

 
 

 
Den här veckan ska jag…
… tanka sol
… träna för att komma igång igen
… träffa Hanna och Linda för girltalk, bubbel och vapiano
… rensa i köksskåpen
… spana in Chili som öppnar här i närheten
Det blir en bra vecka!

0 tankar på “Nytt ljus och ny öppning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.