Retrochict @ tandläkaren

God morgon girls! Här kör vi segstartad morgon, barnen väckte mig för en timme sedan (!) och vi har än så länge inte hunnit mer än lyxfrullat eftersom det var storhandling igår.
Innan vi kickar igång dagen på riktigt ville jag bara kika in och berätta om gårdagens tandläkarbesök för lillan. När vi kom till väntrummet fanns där en hörna med duplo som kidsen snabbt sysselsatte sig med. Härligt, tänkte jag, då kan jag passa på att läsa lite av det senaste skvallret… Men det visade sig vara liiiite out of date! Hahaha, tydligen så är omsättningen på Väntrumslektyr inte så jättehög på folktandvården.

20120228-083200.jpg

20120228-083227.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.