Gladjacka!

Maja har vuxit ur sitt dagissett med överdragsbyxor och skaljacka som vi köpte för två år sedan. Settet har varit helt suveränt, det ser knappt använt ut och det är det ju verkligen med råge – både vår och höst. Så i år är det god tid att hitta ett nytt, lika bra set. Det gamla kom från Lindex och idag spanade jag in den här fina jackan från samma butik online.Vi ska upp till centrum för tandläkarbesök efter dagis och då hoppas jag att jackan kommit till butik så att vi kan klämma lite på den. Vad tror ni, är det oklokt med en så ljus jacka? Jag blir ju alldeles glad av alla fina prickar!

0 tankar på “Gladjacka!”

  1. Jag tror det funkar utmärkt 🙂 Jag hade rätt så ljusa jackor till min grabbar förra våren/hösten och jag tyckte det fungerade! Syntes inte så mycket mer (eller mindre!) som på de mörka de haft.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.