Lördagsutflykt

I dag har vi gjort något väldigt ovanligt här i Girlefamiljen. Allihop lämnade hemmet vid nio på morgonen och åkte iväg till leklandet. Vi är sällan iväg så tidigt som innan Ebbots morgonsovning på helgerna, men oj så mycket dag vi har att ta vara på. Som första familj på plats kunde kidsen känna in lokalen lite innan anstormningen av leksugna familjer. Jag tror nog att Ebbot kände igen sig för han pekade glatt och ville snabbt ner från famnen. Sedan ville han gå, gå, gå. Det har verkligen släppt nu och jag har aldrig sätt honom knata så mycket. SÅ fint!
Som jag anat blev leklandet en succé även för storasyster. Det var så roligt att få hitta på något hela familjen, massor av energi och feelgood denna lördag! Jag har nog aldrig lekt så mycket med barnen som idag, jag är ingen riktigt lekmamma men det här är riktigt skoj. Maja körde bil, vi busade, åkte rutchkanor, lagade mat, kröp in i hus och stojade. Det blir nog fler lördagsförmiddagar där!

 

 
 

Pappa T hittade en kockutstyrsel i utklädningslådan som Ebs stylades i, vår lille mästerkock 🙂 Han älskar att leka med storasysters alla köksgrejer och jag är lite sugen på att fixa en liten briospis till honom. Det finns en superfin vit och svart som skulle kunna stå i vårt kök.

0 tankar på “Lördagsutflykt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.