Godmorgon fredag!

Vad härligt med helg igen! Här har vi precis stigit upp och morgnar oss framför Bolibompa i pyamasarna. Det är så skönt att få starta långsamt. Snart väntar en härlig frukost.
Borta på Haga slott vaknar en alldeles ny liten prinsessa. Grattis grattis till färska föräldrarna kronprinsessan Victoria och hennes prins Daniel. Jag såg konferensen med den nya pappan igår, man såg att han var så lycklig. Hoppas de får vara lite ifred nu, tiden med en nyfödd bebis är ju så skör och så magisk.
För oss bjuder dagen på lite sedvanligt fredagsfix. En ny bukett ska inhandlas på torget och Maja har önskat cupcakes till fredagsmyset så några sådana ska jag svänga ihop. Sedan tror jag att jag ska boka dejt med dammtrasan och dammsugaren också, så att vi får det riktigt fredagsfint härhemma. Ha en fin helgstart allihop!

20120224-072633.jpg
En morgon i våras, vilken liten säl Ebbot var och vad konstigt det känns att se Maja med napp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.