Såååå roligt på lekland!


Jag och Ebbot är ganska nyss hemkomna efter en underbar förmiddag på lekland.  Ebbot har aldrig varit på något sådant och jag har bara testat Andys i Sickla med Maja. Idag testade vi Kaatach som ligger i Tyresö. Det var riktigt smidigt att åka dit med buss från oss så det ligger mycket tillgängligare än Sickla. Jag blev riktigt, ritkigt imponerad av stället. Det var så himla fint utformat med stora ytor och det fanns mycket att leka med för alla åldrar, även för de minsta som Ebbot och Liam. Min lille kille verkligen stormtrivdes. Han brukar vara ganska avvaktande när det är mycket barn på nya ställen, men här var han riktigt ”kaxig” och kröp/gick runt och lekte hur mycket som helst. Hälften av lokalen var uppbyggd som en liten stad där man kunde köra omkring i små bilar. Där fanns riktiga traffikljus, rondeller, övergångställen och tankstationer. Ebbot satt och skrattade när vi körde omkring. Vi fick till och med köra i två omgångar för han kröp tillbaka till bilen och visade så tydligt att han ville åka mer efter första omgången. Stället var så välvårdat och kärleksfullt skött. Det fanns ävet ett cafe med supergod latte till mammorna och man kunde köpa barnmat där. Jag har bestämt mig för att ta med resten av familjen dit till helgen. Jag tror att både Maja och T skulle älska det! Så bor ni söder om stan kan jag verkligen rekommedera Kaatach!
 
 
 

0 tankar på “Såååå roligt på lekland!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.