Yellow it is!

Igår blev det lampköp till köket. Finally! Jag fick min vilja igenom och numera hänger en härligt solgul lampa i plåt ovanför matbordet. Den är så fin och alla i familjen älskar den. Nåja, Ebbot har inte uttryckt något om den överhuvudtaget, men han säger ju inte mycket vettigt i övrigt heller så vi räknar inte riktigt med honom i ”familjeråden” ännu. Vi andra tre är i alla fall väldig nöjda med hemmets nya skönhet. Vi lyckades knipa den sista gula varianten på Åhléns igår så det känns extra bra att ha den här hemma. När vi hängde upp lampan såg vi att den gifte sig väldigt vint med vår tavellist ovanför köksfönstret. Nu tror jag att vi ska smyga in några få, lika solgula detaljer i vardagsrum och kök så att inte lampan känner sig alltför ensam.


 
0 tankar på “Yellow it is!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.