Think pink!


I veckan kom guldbonusen från H&M. Jag måste vara en riktigt finfin kund för jag fick många checkar som jag enfaldigt bestämde skulle gå oavkortat till min egen vårgarderob 🙂 Haha. Men det tycker jag faktiskt att jag är värd efter kroppens alla förändringar med graviditet, snittvänliga plagg och mammabröst. Nu är kroppen som den ska vara och även om jag önskar att den skulle vara lite mer tonad så är jag på det stora hela nöjd med den. Visst, den ser säkert inte ut som den gjorde när jag var 22 och ogravid. Men herregud, jag blir 29 i år, har gått igenom två graviditer med +25 och +15 kilo, kejsearsnitt, urtuffa amningsperioder och så livet däremellan. Jag har som ambition att bygga upp grundstyrkan under våren, mest för att bli av med ryggvärk och må bra i kroppen. Jag kör lchf i veckorna och fritt på helgerna. Men jag kan konstatera att jag håller mig inom mycket rimligare gränser även på helgerna än vad jag gjorde för några år sedan. Fullkornssurdeg och grekisk yoghurt iställer för ljusa rostbröd och varm choklad. Ja, både smak och kunskap förändras ju, skönt är väl det? Oj, nu blev här visst en massa nosnens, jag tänkte ju mest berätta om ett av tillskotten till vårgarderoben. Ett par riktigt, riktigt bubbelgumsrosa byxor. Ett par gladbyxor med andra ord! Jag har aldrig någonsin ägt ett par så här rosa byxor så det hela är mycket spännande. Nu längtar jag tills det blir vita tygskor-väder. För det är nog så jag tänker styla byxorna, tygskor och en vit topp eller blus. Det kommer blir så bra! Jag tycker att marint och knallrosa är en fin kombo, så jag kommer nog att testa kalasklänningen och byxorna ihop också. Åh, vad jag älskar att ha plagg som fungerar till massor av andra plagg och till massor av tillfällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.