Ljus i sikte

Vi har bott i vår lägehet i över tre år och vi har så svårt att få upp en lampa över köksbordet. VI får helt enkelt inte ändan ur. Vi hittar en fin lampa som vi gillar, men sedan går vi och suger på karamellen så länge att lampan säljer slut eller så ändrar vi smak. Sedan kommer sommaren och vårt lampbehov hamnar i skymundan eftersom vi har en så ljus lägenhet. När mörkret kommer tillbaka vi får fortfarande inte till något lampköp. Men nu tror jag att vi har hamnat någonstans väldigt, väldigt nära mål. Inne på Åhléns hittade vi en riktigt, riktigt fin plåtlampa som skulle bli så fin härhemma. Jag gillar att den är ganska grov och hård, allt annat härhemma  glatt och sött. Vi behöver lite kontraster! T gillade den vita och jag föll fullkomligt huvudstupa för den knallgula varianten av samma modell. Jag som inte ens gillar gult! Jag känner att jag skulle vilja ha en ordentlig färgklick i vårt i övrigt väldigt vita kök. Just nu är accentfärgen turkost, skulle det inte bli tjusigt med något galet och gult ihop med det? Eller ska vi köra safe på den vita? Jag ska köra en övertalningskampanj till imorgon, men om T inte ger sig blir det en vit lampa… och kanske lite gula tulpaner, hahaha.
 

 

Lampa, Åhléns, &-tecken, Åhléns, doftljus, H&M Home, kökshandduk, H&M Home och fjärilsfat från Mateus.

0 tankar på “Ljus i sikte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.