Ikväll är det På Spåret-final och mina absoluta favoritpar Martina & Erik Haag och Jenny & Nicklas Strömstedt ska tävla mot varandra, kan det bli mycket bättre? Tror inte det! Till finalen har jag bullat upp med en riktigt härlig plocktallrik på mitt fina fat från Mateus – perfekt mat att njuta av framför rafflande tv-sändningar. Goda ostar, skinkor, salami, avocado med skagenröra och räkor, jordgubbar, ananas och sugarsnaps. Jag måste passa på att tipsa om ostarna. President gör bredbar brie, något vi för första gången stötte på när vi var på Teneriffa men som jag hittade på maxi i veckan. Så god och krämig! De andra ostarna kommer från Castello och är i söta små miniförpackningar. Ett paket med fyra små ostar kostade en tjugolapp! För att matcha köpte jag minifikonmarmelad också, så sött!
Vad äter ni helst på fredagkvällar?
Mina topp fem
Plockmat
Tacos
Pizza bakad enligt Leilas recept med mycket basilika, svamp och seranoskinka
Hemmagjorda chicken nuggets med dippsåser
Biff, pommes frites och beanaissås
Orgineltt va? Men såååååå gott!
Åh jisses så gott det såg ut!! Älskar plockmat, men äter det alldeles för sällan vintertid 😀
Kram!
Visst är det gott? Och ännu godare på sommaren. Längtar tills jag kan lägga på svenska jordgubbar!
Håller med Madeleine här – det ser underbart gott ut 😀
Kram på dig och njut av kvällen!
Tack, hoppas du hade en fin kväll!
Muuums så gott det ser ut. Avokado och räkor, finns inget godare!
Den där brien ska kollas upp, perfekt! Blir aldrig att en hel bil äts upp här hemma då det bara är jag som äter 😀
Vi smaskade på tacos (fast med stekta grytbitar och allroundkrydda) så så mycket tacos blev det inte haha! Trevlig fredag 🙂
Kram!
Visst är den smart? Jag tycker att den vita kanten runt brien är lite läskig, så då passar denna perfekt! Och som du säger, den blir nog inte dålig så fort och burken är lite mindre.
Åh vad gott det såg ut, jag tror jag snor idén till nån helg här hemma 🙂 Annars blir det väldigt ofta tacofredag hemma hos oss. Det går snabbt att göra och alla gillar det 🙂