Finalplock

Ikväll är det På Spåret-final och mina absoluta favoritpar Martina & Erik Haag och Jenny & Nicklas Strömstedt ska tävla mot varandra, kan det bli mycket bättre? Tror inte det! Till finalen har jag bullat upp med en riktigt härlig plocktallrik på mitt fina fat från Mateus – perfekt mat att njuta av framför rafflande tv-sändningar. Goda ostar, skinkor, salami, avocado med skagenröra och räkor, jordgubbar, ananas och sugarsnaps. Jag måste passa på att tipsa om ostarna. President gör bredbar brie, något vi för första gången stötte på när vi var på Teneriffa men som jag hittade på maxi i veckan. Så god och krämig! De andra ostarna kommer från Castello och är i söta små miniförpackningar. Ett paket med fyra små ostar kostade en tjugolapp! För att matcha köpte jag minifikonmarmelad också, så sött!

Vad äter ni helst på fredagkvällar?

Mina topp fem
Plockmat
Tacos
Pizza bakad enligt Leilas recept med mycket basilika, svamp och seranoskinka
Hemmagjorda chicken nuggets med dippsåser
Biff, pommes frites och beanaissås

Orgineltt va? Men såååååå gott!

0 tankar på “Finalplock”

  1. Muuums så gott det ser ut. Avokado och räkor, finns inget godare!
    Den där brien ska kollas upp, perfekt! Blir aldrig att en hel bil äts upp här hemma då det bara är jag som äter 😀
    Vi smaskade på tacos (fast med stekta grytbitar och allroundkrydda) så så mycket tacos blev det inte haha! Trevlig fredag 🙂
    Kram!

    1. Visst är den smart? Jag tycker att den vita kanten runt brien är lite läskig, så då passar denna perfekt! Och som du säger, den blir nog inte dålig så fort och burken är lite mindre.

  2. Åh vad gott det såg ut, jag tror jag snor idén till nån helg här hemma 🙂 Annars blir det väldigt ofta tacofredag hemma hos oss. Det går snabbt att göra och alla gillar det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.