Better friday

20120217-094745.jpg

Good morning girls!
Fredag morgon och jag mår ä-n-t-l-i-g-e-n lite bättre! Förkylningen är fortfarande massiv men ögoninflamationen är bättre. Men känner ju sig inte direkt tipptopp med rödsprängda ögon i kombination med grönblek hy och mörka ringar under ögonen. Jag fick hem 20% på valfri skönhetsprodukt på h&m och jag undrar om jag inte ska använda den till lite bus? Har ni något tips? Jag brukar köra doves summerglow för att jag är så rädd för fläckigt resultat.
Just nu sitter jag och surplar i mig en god ananas-mangosmoothie på favvocafet i centrum. Rut är hemma och gör fredagsfint så jag och Ebs ska hänga i butiker och vårspana lite innan vi kan bege oss hem.
Ha en toppenfredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.