Dagens tips?


 
Igår sprang jag på söta doftljus på Ica Maxi. De kostade 20 eller 30 kr, minns inte riktigt. De fanns i flera olika dofter och jag fick med mig Fresh Linnen och Apple. Jag tror att de doftar gott, jag har nämligen absolut nada luktsinne nu när jag är förkyld. Det har aldrig hänt förut! Ljusen är i alla fall himla söta, oavsett vad de doftar!
 
Ikväll är T ute och firar sin bror som fyller år. Jag är fortfarande v-ä-l-d-i-g-t förkyld, men nu är barnen i säng, snart är det Glee på tv och jag ska unna mig några Alla hjärtans dag-praliner. Sedan ska jag krypa ner i sängen och läsa Amerikanska Vogue som min fina pappa kom hem med från San Fransisco i helgen. Barnen fick fina sommarkläder från Macy’s också, jag vet inte om jag någonsin ”vågar” åka till staterna. Jag kommer garanterat åka hem med mycket övervikt efter alla mina shoppingsprees… De fina blommorna är en ”pojkbukett”, den fick Ebbot av mormor och morfar på ettårsdagen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.