Sweethearts!


Jag är egentligen ingen firare av denna kärlekens dag, för på det personliga planet har jag ännu härligare kärleksting att fira runt den här tiden på året: Ebbots födelsedag den 11e och ”vår” dag den 1 mars – då firar jag och T åtta fantastiska år tillsammans! Men jag vill ändå passa på att titta in och skicka en massa kärlek till er fina läsare som peppar, skriver fina kommentarer och lser här inne.
Dagen är tyvärr inte tipptopp. Min förkylning, som även inkluderar ögoninflamation, har stregrats – som tur är kunde T stanna hemma och ta hand om mig för som ”icing on the cake” har Ebs reagerat på vaccinsprutorna han fick igår och är både febrig och hängig. Usch vad ja är trött på alla risligheter! Jag ska se till att få i mig massor av vitaminer nu så att jag blir piggelin. Imorse blev det apelsinklyftor till bacon&ägg-frullen. Herregud vad söta de är så här års! Mums. Så vitaminer+skräptv= ska göra Girle frisk!

Bildkälla

0 tankar på “Sweethearts!”

    1. Usch, vi får krya på oss båda två! Jag trodde också att det var en barnsjukdom, tills Maja smittade mig för några år sedan. Det är ju sjuuuukt smittsamt! Grattis i förskott till lillkillen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.