B-day!

Igår hade vi som bekant födelsedag för Ebbot. Vi hade bjudit in närmsta familjen och Ebbots bästis Liam med familj, vi var runt tio personer och det var alldeles lagom för en liten ettåring. Vi hade en så fin dag med massor av kärlek, godsaker och skratt.

Paket och ljus, som det ska vara!

Dagen började tidiggt tidigt, båda barnen hade födelsedagsnerver och tyckte att 06.30 var en fantastisk tid att vakna på. Ebbot som är lite förkylld, vaknade med igenklibbade ögon. Som tur var verkar det inte vara någon läskig ögoninflatmation men vi fick börja dagen med att badda det igengrodda ögat innan T tog med födelsedagsbarnet in i sovrummet och jag och Maja kom med paket och skönsång (hm?). Eftersom Maja faktiskt firade ett år som storasyster hade jag fixat pressy till henne också. Båda barnen fick smaska på en varsin muffins till frukost, mycket uppskattat!


Under dagen pyntades hemmet inför eftermiddagens kalas. Ballonger blåstes, tårtor monterades och vimplar fästes i taket. Vid halv tre droppade gästerna in och trots att Ebbot inte alls sovit som han skulle var han på helt strålande humör. Kalas var hans grej! Han stapplade omkring och busade. Det var så spännande att öppna paket och både Maja och Liam hjälpte gärna till. Ebbot fick så fina presenter och han har lekt med dem hela morgonen idag. Vi fikade gott och timmarna flög fram. Det var en väldigt nöjd och trött kille – han avslutade dagen med att vara nakenfis och stoja i storasysters rum – som tackade för sig och slocknade vid sju.
 

 

 Ebbots födelsedagsmeny
Bubbel som välkomstskål
♥ Cakepops
♥ Apelsincupcakes
♥ Trevåningstårta med kokos, hallon och vit chokladfrosting
♥ Kakor

0 tankar på “B-day!”

  1. Tack! Ja, vimplarna – både de små och de i taket, samt flaggorna har jag gjort från scrapbookpapper jag köpt på panduro. Jag kan göra iordning en liten guide!

 1. Men OJOJOJ, så fint du har gjort det! Vad fint med ett färgtema, allt ser så genomtänkt och exklusivt men ändå intimt ut.
  Grattis till 1-åringen! Hurra!

 2. STOOOOORT Grattis i efterskott till 1 åringen, jag blir makalöst imponerad över dina bakverk *WOW*
  Hoppas dagen var strålande & lilla prinsen nöjd med all uppmärksamhet 😀
  Kram till dig finaste

 3. Hej, Behövde lite kalasinspiration och tänkte att det här var rätt ställe att kika på. Vilket fantastiskt fint kalas du har skapat. Tack för inspirationen. Kram Helena Z

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.