One

Kära Ebbot, tänk att vi redan firar ett år med dig! Idag har vi haft din första födelsedag. För ett år sedan kom du till världen, mitt i snöstormen. Vår fina, fina son som från allra första stund känts så självklar i våra liv och i vår familj. Du har blivit en riktigt liten glad kille med massor av bus i blicken. Du älskar att vara med din syster, att bada och att sortera leksaker. Du går dina första stapplande steg, klappar händerna och säger mamma ibland. Du delar ut pussar och kramar ibland och är fylld med kärlek. Idag har du fått fina presenter och besök från många som du håller kär. Dagens höjdpunkt var när du fick äta en hel cupcake alldeles själv. Tack för att jag får vara din mamma, min älskade Ebs!

20120211-195721.jpg

20120211-195814.jpg

0 tankar på “One”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.