Födelsedagsklänning

Igår sprang jag på den här fina klänningen från H&M som jag redan hunnit spana på både en och två gånger online och blivit alldeles kär i. Den var ännu finare i verkligheten! Självklart blev det ett köp, jag tänker inviga den imorgon på kalaset. Jag älskar att den är enkel och faller snyggt, desutom kan jag ju piffa den lite som jag vill. Som här med en tygblomma, även den från H&M, eller med bälte, halsband eller en brosch. Så nu är första vårplagget i box! Jag är väldigt, väldigt förtjust i marinblått så den här kommer nog användas tills den faller sönder 🙂

Den här fredagen är fylld av förberedelser inför den stora dagen. Maja är så laddad inför imorgon och hon tycker att det är helfestligt att Ebbot inte ens förstår att det är hans födelsedag imorgon! Men jag tror bestämt att den lille herren har födelsedagsnerver för han har vaknat en halvtimme tidigare varje morgon den här veckan, busunge! Nu ska vi snart sticka iväg och köpa en fredagsbukett, den glömde jag helt bort igår. Så fort cupcakesen är fördiggräddade ger vi oss ut den bitande vinterkylan. Ha en fin fredag allihop!

0 tankar på “Födelsedagsklänning”

 1. Hej
  Jättefin klänning. Även om jag inte känner dig så känns det som om det är en klockren Girleklänning:)
  BRA att du tog tag i din pension igår.
  Ha en fin kalashelg
  Kram Åsa

   1. Jaaa bara om jag visste….hihihi jag vet inte och jag tycker kombination marinblått / guld och brunt är sååå himla fint men no no 🙂 Jag fastnar nästan alllllltid för rosa istället 🙂

 2. Den skriker verkligen Stina om den.. haha.. spännande med kalas. Tycker du nyss messade om att han kommit.. Tänk att det är ett helt år sen nu.. (kan ju tilläggas att morgondagen verkar få bättre väder än när lilleman dök upp)

 3. Snygg! Jag stod och klämde på den orangea för nån dag sen, men den passar inte riktigt min kroppsbyggnad ;). Tyvärr kan vi inte komma på kalaset eftersom Molly dragit på sig en elak ögoninflammation så vi får ses och överlämna Ebbots present nån annan dag.

 4. Den klänningen är sååå fin,visserligen hade jag önskat den fans i svart oxå men blått är fint:)
  Lycka till med ettårskalas imorgon .En stor dag för den lille prinsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.