Födelsedagståg


Vi har ju en liten födesledagskille här hemma den här veckan, på lördag är stora dagen och idag har vi fixat de sista inköpen. Det blev bland annat det här fantastiskt fina födelsedagståget som jag trånat efter så länge. Det är i underbar kvalite, med glada färger och fina bilder. Det finurliga är att man byter ut siffrorna beroende på hur många år som firas. Det betyder att både Ebbot och Maja kan ha tåget på sina födelsedagar. Tåget är inköpt på vår lokala Lekia, och kommer från Jabadabado som är så väldigt duktiga på fina saker till barnen. Vi har flera saker därifrån, balnd annat en jättefin spjälsängsmobil i form av luftballong och flygplan. I ettåringens paket döljer sig andra godingar från samma leverantör.
I eftermiddag ska jag sätta igång med bakandet. Vi blir 10-15 gäster så jag satsar på ett lite mindre utbud än på Majas kalas, men det blir ändå en del att välja på. Hihi, eftersom jag vet att flera av gästerna läser bloggen vill jag inte avslöja menyn riktigt ännu, men jag lovar att återkomma med både recept och bilder.
 

0 tankar på “Födelsedagståg”

  1. vi fick det där tåget i doppresent, eller vi det var ju Astrid som fick det! Superfint verkligen! hoppas födelsedagen blir mysig och kalaset lyckat…Ser framemot lite fikabilder och kanske recept! Du verkar gilla att baka precis som jag, förslag på nån fin cupcake som passar till Alla hjärtans dag? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.