Today

Det är bra härligt att vara mammaledig, jag njuter verkligen av den här tiden. Visst, jag ska erkänna att det är en gnutta slitigt att fixa så mycket själv med barnen och hemmet, de allra flesta kvällar stupar jag ner i soffan och orkar knappt ta mig därifrån. Men jag är så himla glad och lycklig över att jag har möjligheten att vara hemma länge med barnen. Ebbot börjar dagis efter sommaren och då ska jag börja jobba igen. Men tills dess ska vi njuta av dagarna som blir ljusare och ljusare. Och förhoppningsvis varmare, även om det inte riktigt känns så nu när snön fullkomligt vräker ner utanför fönstret. Jag ska se till att fylla våra dagar med sådant vi tycker om. Som idag, när vi haft lunchbesök. Är så glad att vi funnit P&L som förgyller våra dagar. Pojkarna känner verkligen varandra nu och de börjar samleka allt mer.  Jag ser fram emot att hänga i parken med pojkarna och se dem gunga, stoja och leka i sandlådan. Tänk när man bara rullar ut vagnen med en tunn jacka. Lunch i solen. Solglasögon på nästippen. Mmmmm, härligt! Men nu får jag helt enkelt koka en kopp te och se det vackra i det härliga vinterlandskapet!

Jag mixar lite h&m och Thailandshoppad kjol idag.

 

Min lilla ”gubbe” som inviger vårtröjan från Lindex idag tillsammans med nya pikébodyn från KappAhl och byxor från H&M

0 tankar på “Today”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.