Familytime 

Igår hade jag som sagt en del överraskningar på lut till lillan efter dagis. Oj, vad det glittrade i ögonen med paket, fredagsmys och favoritmaten till middag. Fina tjejen som är så stor och är fylld av roliga kommentarer. Jag får bita mig i tungan varje dag för att hon är så hysteriskt rolig, för hon  blir så förnärmad när jag skrattar åt henne. Hon förstår inte att man kan vara rolig utan tror att jag tycker hon är dumrolig. Och det ska hon ju inte behöva känna så jag försöker verkligen låta bli, även om det bubblar inom mig.
Idag har hon åkt hem till Farmor som hon längtat så mycket efter och som hon inte sett på länge. Resten av familjen har varit på presentshopping och sushilunch. Vi måste varit tidigt ute för det var ganska lungt i centrum. Nu sover lillen, T badar och jag ska nog lägga mig på soffan med en tidning och lite choklad, var uppe sju imorse så jag behöver vila lite, för ikväll ska jag på tjejmiddag till fina Alex som fyller 30! Jippie, vad trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.