Iiiih, fredag!

Fina härliga fredagen med massor av snö! Så kul att vintern äntligen är här på riktigt och att vi får användning för de dyra snöhjulen (puh). Jag och barnen slowstartade med tända ljus vid frukostbordet – nåja, det gör vi ju faktiskt varje dag, men det känns extra härligt för att det är fredag. Jag och Ebs har varit och shoppat och lunchat med Petra&Liam och en annan mammakompis. Ebbot har vuxit ur i princip hela sin garderob så han fick lite påfyllt. Av någon anledning blir det nästan bara blå, vita och röda plagg till lillen. Jag är så förtjust i det fräscha preppymodet till både barnen och mig och de tre färgerna känns ju självskrivna i den trenden. Det blev i alla fall nya jeans, tröjor, bodies – sista storleken för dem nu, tröjor och zip-jacka. Riktigt fina vårkläder! Ska bli så kul att få en ”ny” garderob att rota i, sista stora inköpslastet var i oktober. På sätt och vis är det ju mycket smart med en och samma stil på plaggen, de går att kombinera i evigheter. Perfekt!
Maja gick inte lottlös, jag fyndade en fin stickad väst i mörkblått med pälsfoder till henne. Så den ska jag slå in i ett fredagspaket till henne och sedan stoppa babybellostnätet i brevlådan från Bruka, hon brukar få post nästan varje dag och på fredagar blir det fredasmys på lådan. Hon önskar på morgonen och sedan ligger det i den söta, rosa plåtlådan. Finnurligt va?

Ett lass från Lindex, det blev en kasse från Kappahl också, med fin tröja och perfekta pikébodys.

Stjärnor verkar vara ”the shit”? Är lite allergisk när de kommer i öveflöd, men som detalj är det bara fint.

 

0 tankar på “Iiiih, fredag!”

  1. Åh vad mycket fint!
    Ska kika om några av plaggen inte finns i större storlekar också…
    Jag är inne i samma färgskala som du, mycket blått till Vilhelm, rött till Hedvig och mycket randigt…. Stjärnor är verkligen coolt! Kanske ska tuffa till Hedvig med lite stjärnor nu till våren när hon byter storlek!
    Trevlig helg!

    1. Allt utom bodyn med stjärnor är fr stora avdelningen! Jag försökte sälja in stjärnjeansen till Maja, hur gulligt vore det inte om de kunde matcha? Förhandling pågår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.