Little babysteps

Förra veckan tog Ebbot sina första steg! Han är en riktig liten fegis och kryper mer än gärna men han är så skraj för att gå. Vi fick ur honom ett par steg i några omgångar. Men jag tror bestämt att det kommer att släppa snart och snart knatar han som aldrig förr. Därför är det hög tid att börja kika efter ett par ordentliga skor. Vi har köpt dessa söta sneakers från H&M till födelsedagen men jag tror inte att de är särskillt ergonomiska, därför behöver skogarderoben fyllas på, men vad ska man välja? Har ni några superköp till en lära-gå-kille? Jag tänker spontant Vincent eller Kavat, men ni kanske känner till ännu bättre skor? Hit me med alla tips!

 

0 tankar på “Little babysteps”

  1. Vi har ett par Kavat Defender till Jolie som jag tror är bra. Men å andra sidan är hon i ungefär samma fas som Ebbot – kryper mest men tar något litet steg då och då. Så hon har med andra ord inte tagit alltför många steg i dem ännu 🙂

  2. Jag tycker om Super Fit! Annars Kavat. Vincent har inte fungerat så bra på våra barn tyvärr (men fina är de ;-)…). Just nu har Vilma ett par Kavat som fungerar fint på dagis (hon är ju 14 månader hon).
    //Emelie

  3. Wow, duktiga Ebbot! Tänk att han ”går” innan sin ettårsdag! Inte dåligt det!:)
    Vi har inte riktigt kommit till det där med fotriktiga skor till donnan än. Kör på sneakers, Converse och Nike. Men man får väl ta och sätta sig in i den där barnskodjungeln snart. För här går det fort fram med gåvagnen:)
    Kram Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.