Hej hej fredag!

Sakta men säkert dyker vårtecken upp, jag fyndade ett knipp påskliljor som börjar slå ut vackert på köksbordet.

Jag har varit komplett dagvild den här veckan av någon anledning, gick omkring hela dagen igår med tisdagskänsla i magen. Snacka om lycka när jag vaknade upp och insåg att det var fredag idag! Och inte vilken fredag som helst. Ikväll åker jag och T på en dygnskryssning. 24 timmar utan dator, tv, barnskrik, tider att passa, välling att fixa. Ljuvligt! Bara vi. Jag ser så fram emot att umgås med mannen i mitt liv på tu man hand. Prata, äta och dricka gott och sova länge imorgonbitti. Imorgon kväll har min syster partaj så vi ska åka dit och ha det trevligt efter kryssningen. En riktig nöjeshelg! Kidsen är i säkert förvar hemma hos mormor och morfar där de kommer att ha det så roligt.

Har ni några härliga helgplaner?

ps. Tack för alla fina kommentarer ni lämnar, särskilt all springpepp!

0 tankar på “Hej hej fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.