På benen


Hua, vilken helg. I fredags var en riktigt jobbig dag för mig privat, något jag tyvärr inte kan gå in på här i bloggen för det är fler än jag som är inblandade. Resten av helgen har jag legat däckad under duntäcket i ett mörkt sovrum på grund av diverse åkommor som jag inte heller ska gå närmare in på, kan säga att det INTE är kul att må pyton. Idag är jag äntligen någolunda back in track, vimmelkantig och skör men ändå på rätt väg. Maja är lämnad och Ebbot sover sött så nu är det bara lugn och ro som gäller för mamman. Måste spara krafterna så att jag orkar igenom dagen. Ingen kul start på veckan men jag hoppas att jag snart har energi igen! Veckan bjuder på en massa roligheter, i helgen ska jag och T på hans julklappskrssning och sen ska vi på vinka-av-syster-som-sticker-till-Amsterdam-och-pluggar-kalas. Innan dess ska jag storhandla, något jag verkligen ser fram emot eftersom det ekar vääääldigt tomt i skafferi, kyl och frys här hemma. Men först: Bli pigg!

0 tankar på “På benen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.