Retronatt

20120119-093851.jpg

Jag har glömt hur det var när alla nätter var lika hackiga som denna.
Stackars lille Ebson har blivit förkyld. Som ett resultat av det kräktes han ner hela sängen igår och var fullkomligt uppjagad efter det. Han såg så ynklig ut att mammahjärtat värkte. Vi beslutade att han skulle få sova i vår säng. Vilken lycklig kille! Inte lika lycklig mamma. Jag är inte längre van vid hans nattljud och var orolig att han var magsjuk. Därför låg jag på helspänn större delen av natten och jag kan säga att det svider lite i ögonen idag. Men nu är Maja incheckad, jag har duschat, tvättat håret och har satt på mig en klänning för att känna mig lite piggare. Morgonrushen är undanröjd och liten sussar sött i sin egen säng. Han snorar och hostar men är inte sjuk i magen – puh! Nu är det en lugn dag som gäller så att han snabbt piggar på sig. Jag ska inta soffläge en stund och vila ögonen.

0 tankar på “Retronatt”

 1. Känner igen känslan. När man har barn som vanligtvis sover på natten så står man helt handfallen när de plötsligt vaknar. Och våra barn kan inte sova hos oss, de har aldrig gjort det och det blir bara cirkus när vi försöker om de är sjuka eller vaknar fööör tidigt…
  Ja, det är inte lätt att vara AW-mamma i dessa tider när det är mediedrev mot henne… Hennes dotter har ju skrivit en bok. Vet inte vad man ska säga… Konstigt att hennes egna metoder liksom inte verkar ha tillämpats hemma? Oavsett allt vad döttrarna säger så har AW gett mig så otroligt bra råd och ledning, så jag kan inte sluta gilla henne, eller hennes metoder iaf….
  Du, nu när jag ändå skriver här, en fråga om er resa i höstas. Hur sov ni? Bodde alla i samma rum? Jag drömmer om att åka iväg med familjen, kanske till hösten… Men jag vill gärna ha barnen i ett eget rum och det verkar väldigt ovanligt med lägenheter som har två sovrum. Sov alla i samma rum på er semester. På sätt och vis kan det säkert gå bra, å andra sidan är krångelnätter det sista man vill ha på semestern…..
  KRAM!

  1. Jag har inte riktigt hängt med i aw-debatten, men jag såg intervjun med Felicia på skavlan och precis som hon säger har alla barn sin egen barndom. Sova hela natten- kuren har gett oss verktyg för att få ebs att sova, det är jag evigt tacksam för. Sedan är det ju supertrist att Annas privatliv har varit rörigt o att hennes dotter inte har mått bra. Jag vill inte dömma någon innan jag hört alla sidor, vilket i detta fall nog inte är möjligt. Jag är bara glad att ebs sover.
   På teneriffa sov ebs i spjälsäng (hyrd på hotellet) i vårt sovrum o Maja i säng sällskapsdelen. Det var en skjutdörr emellan men det var ett stort lufthål ovan dörren så det var inte ljudtätt. På de allra flesta sunwing – inkl Teneriffa- finns det tvårumslägenheter, vi bodde i en enrummare. Där kan barnen få ett rum, men de kan inte få varsitt. Kolla efter familyrummebn, du kan klicka upp planlösningar på alla lägenheter så du vet exakt vad du bokar. Lycka till!

 2. Oj oj vad mitt gravid/mammahjärta värker nu när jag ser dne babybilden. Tänk att man ska gosa med en sån snart!
  Hoppas ni haft en fin helg du oh din lilla familj!
  Kram
  Ida & Nike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.