Längtar efter sooool

Enligt min syster har det gjorts en undersökning och resultatet visar att gårdagen är årets deppigaste dag. Tisdag innan januarilönen. Jag vet inte om det stämmer, jag försöker se det mesta från den ljusa sidan men jag skulle inte tacka nej till lite sol och värme. Jag är frusen inifrån och varma härliga skumbad verkar inte hjälpa. Jag längtar så mycket efter våren även om jag vill vara här och nu. Det blev inte lättare när jag kikade igenom semesterbilderna från höstens Teneriffaresa. Åh så härligt vi hade det! Vi bodde ju på Sunwing Fanabe, ett ställe jag varmt skulle rekommendera. Vi har varit på två Sunwingkoncept och jag är såld. Jag älskar att barnen är i fokus men att det samtidigt finns plats för oss vuxna. Maja älskade Lollo & Bernies miniland och alla aktiviteter som passade henne. Jag utnyttjade en del satspass. Vi hade ett så fint Royalrum med utsikt över poolen där jag och T satt många kvällar och njöt av värme, vin och delikatesser. Vi kopplade verkligen totalt av i två veckor och visste att vi hade allt vi behövde inom räckhåll. Nu är jag så nyfiken på att testa fler anläggningar, gärna någon av dem i Thailand. Hur härligt vore det inte att få åka iväg i februari/mars och kickstarta våren med en solsemester?
Har du varit på Sunwing i Thailand? Vad tyckte du? Har du något annat Sunwing som du skulle rekommendera? Eller varna för?

Fina sommarbarn. Så ovant att se Ebs med napp, han har ju slutat med det iom AW.

Maja trivdes så bra! Här har vi lite afterpool på balkongen innan det är middagsdags. Bakom Maja skymtar ni ”Innergården” där pooler, miniland, minilivs och restaurangerna fanns.

Barnens favoriter kom och hälsade på och spexade vid frukosten. Tänk att äta god frukost med poolview, så lyxigt!

Jag och Maja gjorde en utflykt till Loropark, en superfin djurpark. Vi hade en toppendag och såg så mycket häftiga djur. Här är vi på späckhuggarshow.

Fina sommarbebisen!

0 tankar på “Längtar efter sooool”

 1. Vi var i Thailand förra året, bodde tre veckor på Sunwing Resort i Kamala Beach. Kan varmt rekommendera det; superbra för barnen (åkte med våra killar som då var 3 och 4 år plus att jag var höggravid med vår lilltjej), billigt, fina pooler och en härlig strand. Nere vid havet var maten jättebillig och väldigt god. Vi kommer absolut åka tillbaka igen.

  1. Vad härligt att ni haft det så bra i Thailand! Jag känner att vi behöver lite revanch, Maja var dålig när vi var där senast när hon var 2. Skulle vilja åka om 1-2 år.

 2. Sunwing Resort Alcudia. Toppen på alla vis! Åker dit för andra gången i år 5/6 tillsammans med flera andra par och jag längtar!

   1. Häng med vettja! Det är ett annat par som åker från Stockholm så ni får sällskap hela vägen, deras barn är 4 o 2 så det blir ju perfekt 😉

     1. 🙂 Ni är ju givetvis fria att åka till alcudia ett annat datum! 😉 Men duuu… ”ett annat projekt” är det bröllop på gång??? Eller mitt andra favoritämne: köp av nytt hem?

 3. Semester är så himla härligt men det fantastiska (och lite märkliga) är att man faktiskt längtar hem till vintervädret efter npgon vecka. Dte gjorde iallafall jag 🙂
  Nikes blå klänning mend vita prickar är ett LIVLYsampel som förmodligen kommer till hösten 🙂
  Kram

 4. Då eftersom du har fått så bra tips redan så vill jag varna för Sunwing Arguineguin på Gran Canaria. Nu har jag ju iofs inte varit där med barn, det kanske är toppen då, men det är väldigt backigt, långt till havet, kackelackor på rummen, och jag fick matförgiftning av frukostbuffen. Så vill ni till Gran Canaria, välj ett annat hotell!

  1. Vad ”bra” att du skriver det. Vi valde mellan gran canaria o teneriff när vi åkte i höstas men valde det senare just för att det låg centralare o hade bättre omdömen på tripadvisor. Trist att du hade en sådan semesterupplevelse 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.