Hellu thuesday!

Vad är det med måndagar egentligen? Gårdagen försvann i en dimma, var trött, trött, trött hela dagen och hade inte en tanke på att sätta mig framför datorn och skriva några rader här i bloggen. Som tur var slutade gårdagen på bästa sätt med gooood middag, ett litet glas rött och skumbad med julklappsboken.
Nu har vi en ny dag med nya möjligheter! Energin är tillbaka och tur är väl det, jag har nämligen bokat in mig på ett lunchpass på f&s. Ebbot ska leka i barnpassningen medan mamma svettas. I eftermiddag kommer syster hit och myser en stund. Det blir en bra dag! Nu: fiska upp liten efter morgonnappen.

20120117-095759.jpg
Snart åker träningskläderna på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.