Första pressyn i box

Om mindre än en månad fyller Ebbot ett år! Helt galet vad det här året har dundrat på, jag hänger inte riktigt med. Men vi har i alla fall börjat planera kalas och firande. Tårta och cupcakes är ju självskrivet och nyss klickade vi hem lite fina vårkläder till den blivande ettåringen. Bland annat den här fina onepicen från H&M som han kommer att bli så tuff i, särskilt när han lär sig gå. Jag undrar om det kommer igång innan födelsedagen? Maja gick vid 11 månader men lillebror verkar ta det lite lugnare. Oavsett ska det bli så kul att få ställa till med kalas!

Annars har vi en supermysig lördag här hemma. Imorse gick jag och Maja på familjegympa på F&S för första, men inte sista, gången. Det var så skönt att röra på sig och så mysigt att få göra något ensam med Maja. Om en stund kommer syster & co hit för ännu mer lördagsmys!
 

0 tankar på “Första pressyn i box”

  1. Skoj att planera 1 – års kalas och jättefin body =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling, perfekt för dig som har barn =)

  2. Jag har köpt den blommiga till Vilma – ville ha denna också, men det var slut i 86 då jag beställde. Tyvärr.
    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.