Sooooliga fredag!

Jippie vad vädret gör skillnad på humöret! Igår var det regn och down, idag sol och up! Lägenheten är snabbfredagstädad och vi leker lite inne hos Ebbot. Snart kommer min allra äldsta vän hit, alltså hon är inte äldst av alla mina vänner utan jag hat känt henne längst. Ska bli så kul att ses! Imorgon är det helg, helt underbart! Ska bli så skönt att vara lediga hela familjen. Min syster kommer på middag imorgon o med sig har hon sin pojkvän som jag inte träffat ännu, ska bli så trevligt att äntligen få träffa killen som har stulit hennes hjärta 🙂
Men först: freeeeeedagsfeeling till max!

20120113-111932.jpg
Två av de nya färdigheterna just nu: stå själv mer än en sekund och klappa händerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.