Regnet bara öser ner…

Vad är det med den här vintern? En dag snö och minus, sen tre veckor med regn? Suck, jag börjar undra om de där snöhjulen var ett bra köp? nåja, spöregnsdagar=mysa innedagar. Vi har ägnat oss åt morgonsovning -ebs, yoga-jag, röjning- jag och lunchbreak -ebs. Jag har en box med yoga & pilatespass som jag tänkte att jag kunde köra när vädret inte är promenadvänligt. Min kropp är både stel och svag, något som jag vill ändra på under 2012. Hua, jag orkade knappt igenom passet men jag är peppad att göra det ofta så att jag kan se och känna resultat. Annars händer inte mycket idag. Jag längtar mest efter lunch, men vill inte äta förrän lillen sover igen. Det är så mycket skönare att få sitta i lugn och ro, så jag får snällt vänta till 13. Idag blir det ungsstekt kyckling med grönsker. Gottigotti! Efter det blir det lite slappande med laptop och latte innan vi ska fiska upp Maja. Det är skönt med bara vara dagar!

20120112-115827.jpg
Fina rosor piggar upp på köksbordet, de fick nya snitt och ny, mindre vas idag och de har stått sig från förra fredagen! Har vi tur håller de helgen ut.

0 tankar på “Regnet bara öser ner…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.