Klänningscravings

Ååååh vad jag vill ha vår när jag ser MiniBodens nya underbara barnkollektion! Jag skulle vilja klicka hem nästan allt till Maja. Så mycket fina klänningar, koftor, skor, badkläder och t-shirts i härliga, klara vårfärger och fina detaljer. Jag älskar den här perioden då den nya säsongen fylls på i butiker och webbshoppar. Då spanar jag, sparar i mappar på datorn och skriver önskelistor. Även om allt förstås inte blir hemklickat så pirrar det i magen när jag tänker på att det är snart en ny tid här. Med bara ben, ballerinas, skinnjacka och sol på näsan. Så härligt!

Har ni börjat vårspana än? Eller njuter ni av vinter och julkänslor?

0 tankar på “Klänningscravings”

  1. När du skriver så hör lockande och inspirerande så kan man inte annat än att längta efter vår och sol! Idag har vi frusit i lekparken efter dagis. Tänk en dag i april när solen skiner och man kan ta av jackan om man sitter i solen. Lycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.