Fresh air!

Vilken underbar vinterdag vi bjuds på. Några minus, lite snö på backen och sooool. Efter en god brunch med bacon, äggröra, american pancakes, blåbär och latte körde vi klädrace oh byltade på hela familjen innan vi tog en skön promenad nere vid badstranden. Så skönt att få luft i lungorna och skratt i magen. Det är sällan vi kommer iväg alla fyra samtidigt, men det är så mysigt så jag vill verkligen få till det igen. Kanske grilla korv någon dag? Vi hade en sån fin dag igår så alla är fyllda med energi. Den här helgen innehåller inga som helst planer. Så skönt. Bara familjetid och god mat. Precis vad man behöver som småbarnsfamilj. Hoppas ni har en fin dag! Kika gärna in lite senare, då bjuder ag på ett smarrigt recept till helgfikat!
 

 
  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.