Fredagsfest!

Nämnde jag att det är t-r-e-v-l-i-g-t att T är ledig dessa dagar? Ljuvligt att kunna dela på allt, gå i pyamas till 10 och få massage mitt på dagen. Vi verkligen njuter den här ledigheten. Jag njuter också av att vi har så mycket att se fram emot i vår. Vi gav varann varsin weekend i julklapp, börjar bli tradition det där. Vi fick även en weekend av mamma o pappa. Så härligt. Men nu ska vi leva NU! Så jag slutar prata framtid och ville egentligen berätta att vi snart väntar besök av en av våra absolut favoritfamiljer. Maja ska få tokleka med sin kompis Jonna och vi vuxna ser fram emot talk, mat och vin. Så härligt. Jag har bakat eftermiddagsfika som vi ska mumsa på när de kommer. Eftersom vi startat ordentligt tänkte jag mig faktiskt bara lite choklad till efterätt efter fisksoppan. Jag hade nämligen turen att vinna massor av choklad och ett spännande chokladprovningsspel inne hos fina Starwoman, tusen tusen tack för det!
Hoppas ni har en toppenfredag!

Mmmm…. livsfarligt att ha så mycket choklad hemma, särskilt för en chocaholic som mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.