Spam? Inte alls!

Jag upptäckte just att flera kommentarer som ni skrivit de senaste månaderna har hamnat i skräpposten! Förlåt om ni trott att jag inte valt att publicera era tankar. Det hela är superkonstigt o jag vet inte vad det beror på, men hedanefter kommer jag ta en sväng förbi skräppostmappen så att jag inte missar era fina tankar. Jag har bland annat fått frågan om Majas tröja o halsduk. Tröjan är från h&m o är inköpt i oktober och halsduken är min gamla som jag köpte i samma butik 2006. Jag ber om ursäkt för extremt sent svar.

20120105-171756.jpg

0 tankar på “Spam? Inte alls!”

  1. Haha så tokigt! Jag har försökt kommentera på massa LSB bloggar, men mina kommentarer har aldrig velat visas 😀 Mailat Josefine om detta och tydligen låg jag i spam lådan! Men nu funkar det, och ingen är gladare än jag hihi
    Många kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.