Jullov 2.0

Äntligen har familjen lite efterlängtat jullov utan todos. Julen i sig var ju en kort historia i år (förra året) med få röda dagar. Därför känns det extra härligt att vi fått ett bonuslov med fyra långa lediga dagar tillsammans. Tre av oss, jag, Ebbot och Maja startade redan i tisdags då vi åkte hem till vänner och hade den mysigaste dagen på länge. Igår hade jag båda barnen hemma, det spöregnade och vi klättrade en del på vägarna. Puh, var helt slut. Som tur var fick jag lite vin och ostbricka på kvällen som belöning. Vi smaskade i oss lite av marmeladen som jag kokade innan jul. Oj så sjukt god den är! Ni måste testa. Busenkel att göra och sååååå mumsig till ost. Idag startade jag dagen, efter en skön sovmorgon, med att städa hela lägenheten med en tjoande Ebbot i hasorna. Han fullkomligt älskar damsugaren. Nu är det så fint och fräscht här hemma. Jag har skickat i väg halva familjen för matinköp och den sista fjärdedelen ligger och sover. Kaffe-& datatid med andra ord 🙂 Ikväll blir det indiskt och middag utan barnen, de får korv istället. Ska bli så skönt att få prata med en vuxen medan man äter.  Välkommen härliga bonuslov!
 

 
Dagens detalj är det här fina halsbandet från Pilgrim låg under granen till mig från min fina syster. Hon är så otroligt duktig på smycken och har alltid fina på sig. Jag däremot tycker att det är svårt att hitta saker jag gillar. Därför blev jag extra glad för det här, som var mitt i prick! Något annat jag gillar är mitt nya objektiv som jag fick av mamma och pappa. Det tar så himla fina bilder, I love kort skärpedjup! Objektivet heter Sony SAL50F18 och är riktigt prisvärt och underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.