Hello 2012!Haha, jag undrar hur många blogginlägg som har 2012 i rubrikraden idag? Jag gissar många- men så här årets allra första dag får man vara allt annat än originell. Så jag fortsätter på samma bana och lånar ett nyårskoncept som jag hittade hos söta Elaine för några dagar sedan.  Hon berättar att hon gör nyårsmål och nyårsförhoppningar istället för nyårslöften och jag tycker att det låter som ett bra och peppande upplägg, därför tänker jag härmed göra det samma.

Mina nyårsmål för 2012

Behandla min kropp bättre. Jag vill ge min kropp den näring och energi den behöver. I klartext: mer bättre mat med mycket grönsaker och mindre kolhydrater i veckorna. Begränsa sötsakerna till helgerna. Jag lever fortfarande som om jag är 20 och äter godis jämt och dricker läsk på tok för ofta. I målet ingår även att bli starkare och helt enkelt må bättre med mer motion. Som mammaledig har jag inga ursäkter, promenader och utnyttja F&S barnpassning ska vara med i min 2012-vardag!

Hitta balans mellan jobb, familjeliv och egen tid. Det är ännu en stund kvar tills jag börjar jobba och tills dess ska jag ha en plan klar hur vardagen för vår familj ska se ut. Jag vill inte bara leva för helgerna utan ha kvalitet under varje dag.

Träffa mina vänner Vi är alla mitt uppe i småbarnsåren, karriären, studierna och alla dagar som är livet. Men mitt mål är att försöka få till fler möten med mina vänner. Jag mår så bra av mina tjejer och jag vill se mer utav er 2012!

♥ Var mer sparsam med mina resurser

Fortsätta ta vara på mina små pauser i vardagen. Min regel är att jag har egentid när Ebbot sover på dagarna. Då viker jag inte tvätt, lagar inte mat och bäddar ingen säng. DÅ får jag göra vad jag vill, läsa, surfa, titta på tv. Det ger mig energi att fixa resten av dagen.

Ha måndagar som sköta om kroppenkväll. Måla naglarna, bada skumbad eller lägga ansiktsmask. Jag ska ta hand om kroppen inifrån och ut 2012.

Hitta på mer roliga saker efter dagis och på helgerna med barnen. Bada, gå på utflykt, gå och gunga eller kanske bara leka affär.

Mina nyårsförhoppningar 2012

♥ Att jag ska få mer energi

♥ Att jag och T ska få mer tid till varandra

♥ Utvecklas på jobbet så att jag kan få större självförtroende där

♥ Att vi alla får vara friska och glada

♥ Få upp fina tavlor på väggarna

 

 

0 tankar på “Hello 2012!”

 1. Visst är Elaine bra!? Har också kört efter den här principen.
  När börjar du jobba? Heltid? Sitter just nu och pusslar med mitt kommande arbetsliv. Det känns som att f-ledigheten är för evigt, men så vips var det liksom dags att komma i gång med verkligheten.

  1. Hon är så peppande!
   Jag tror att jag startar efter sommaren, ser inte fram emot det där pusslandet. Vi får se hur det blir. Lycka till o massa jobbpepp!

   1. Egentligen är det väl inte så mycket pusslande, man behöver bara inse att man inte kan få allt och sedan bestämma sig för vad man vill ha mest. Självklart vill man ha en massa tid med barnen, men samtidigt har jag på något konstigt sätt svårt att gå på halvfart på jobbet. Vill ju prestera där med. Sedan var det ju träning, vänner, nyttig mat, en skojig fru man skulle få till också… 😉

    1. Ja, det gäller att bestämma sig för att vara projektledare i sitt eget liv och sedan skapa en situation som passar till det man vill. Jag har som tur var en stund på mig men min situation är inte så lätt att matcha med hur jag vill ha det, men det kommer säkert att lösa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.