Husesyn: Sovrummet

Jag tänkte fortsätta vår lilla tur runt vår lägenhet. Nu är det dags för sovrummet att få lite uppmärksamhet. Strax innan jul gjorde jag om lite därinne. Jag plockade bort de romantsika, rosa inslagen och flyttade in accenter i svart och turkost istället. Eftersom våra garderober numera står där inne så är det viktigt att rummet känns luftigt. Under våren ser jag fram emot att uppdatera med nya gardiner och lite andra detaljer.

Kristallkronan i taket är arvegods från Ts farmor och farfar. De svartvita bilderna är scener ur Ts favoritfilm Gudfadern och den randiga kudden kommer från H&M Home. Resten är IKEA, förutom slingan som är fyndad på Ullared.

På ”min” sida av sängen står en hylla med lite fina saker.

I fönstret står jordgloben som T fick av mig i julklapp. Den kommer från Indiska.

Mittemot sängen står en byrå där lakan och handdukar förvaras. Ovanpå den står tvn och lite dekoration i form av ljusfat och tavla med tapetprov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.