Vardag igen?

Hur har ni det därute? Har vardagen hittat till er eller njuter ni av långledigt i jul? Det var ju inte direkt generöst med röda dagar 2011, så idag börjar verkligheten igen. T jobbar som vanligt. Mormor är dock ledig så innan återresa till hemmet passar jag på att åka i förväg och storhandla. Vi tömde nästan alla förråd innan jul så en påfyllning är välbehövlig. Så här efter helgen är jag sugen på fräsch och nyttig mat. Hela december har gått i syndens tecken så nu ser jag fram emot nya rutiner utan en massa sötsaker.

20111227-103257.jpg
Fina Maja på julafton i underbara klänningen från H&Ms For All Childreb-kollektion. Skruttan är fortfarande lite hängig men feberfri. Grundtanken var att hon skulle få leka av sig på dagis onsdag, torsdag och fredag men vi får avvakta och se hur det hela utvecklar sig. Blir hon inte bättre får hon mysa hemma imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.