Hello Juldag!


Vilken soft morgon vi har det. Julafton blev som anat en riktigt trevlig historia, men oj vad trött jag var när jag la huvudet på kudden vid ettiden inatt. Efter lunch hos svärmor, julklappsöppning och sedan en härlig avslutning i form av skaldjur, champagne och pokerspel blir man lätt lite sliten. Idag pågår kalkontillagning för fullt. Jag (och större delen av familjen) har inte kommut ur pyamasen ännu och det är stora leka-med-alla-fina-julklappar-dagen. Jag fick så mycket fint igår. Bland annat ett nytt objektiv till min systemakmera. Jippie!!! Det är ett fast objektiv som jag ska kunne komma närmare, få kortare skärpedjup och kunna ta vackra porträttbilder med. Nu ska jag leka och testa mig fram, kanske finns det en bra guide online? Har testat lite u på morgonen och jag tycker att det verkar mycket, mycket lovande. Maja var i heaven igår och idag har hon deklarerat  att det är LEKDAG. Skruttan är ute på promenad med mormor för att hälsa på några hästar i området. Ebbot leker med hans livs första julklappar  och har det verkligen finnemang denna juldag. Hoppas andra har det riktigt trevligt och njuter av julen. Nu blir det kaffe och gooood saffranskaka som jag bakade enligt husguddinans recept.

En av alla julklappar som jag hoppas kunna bekanta mig med under dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.