Dan före dan

Snart, snart är det julafton men innan dess ska ju allt det sista fixas. Hur går det för er? Har ni allt färdigt? Eller ni kanske jobbar? Springer i affärer? Har inte tid att läsa bloggar?
Igår åkte vi hem till mamma och pappa så idag är det förberedelser som gäller för hela slanten. Skönt att inte ägna den här dagen åt resa och packning utan åt julfix. Imorse slängde jag ihop en cupcakesmet i mammas gamla Kenwood. Haha, jag har blivit lat och var lite orolig att jag skulle behöva vispa och röra själv. Men det löstes ju på bästa sätt, både Kenwooden och min KitchenAid är ju tidlösa även om mammas maskin osar endel åttiotal i designen. Cupcakesen ska vi äta ikväll på den årliga sknkkvällen. Nu ska jag passa på att slänga ihop smeten till köttbullarna  medan lillprins sussar gott i sin spjälsäng i hans egna rum här. Hoppas mi passar på att njuta lite mitt i all fix!

Ebbot mitt i action igårkväll.

Syskonbus på morgonen med Simba som håller ett vakande öga på kidsen.

Maja leker med min mormor och morfars gamla julkrubba, precis som jag gjorde när jag var liten.

0 tankar på “Dan före dan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.